Vedd kezedbe az időd feletti irányítást a Folyamatok Időhatékonysági Tréninggel

MŰKÖDŐ

Módszerek-Technikák-Gyakorlatok

ONLINE

Tapasztalatom alapján sok vállalkozó küzd azzal, hogy sokszor 24 óra sem elég a napi feladataik elvégzéséhez. Folyamatosan időproblémáik vannak, amik miatt stresszesek, frusztráltak, nem hatékonyak.

A fentiek miatt vagy az elért eredményeikkel nincsenek megelégedve, vagy azzal, ahogyan elérték őket, mivel mellette semmi másra nem maradt idejük. Sem magukra, sem a családjukra.

A Folyamatok Időhatékonysági Tréningen megtanítom azokat a módszereket, gyakorlatokat, amelyek alkalmazása esetén garantáltan hatékonyabb leszel, fókuszáltabban fogsz a fontos feladataiddal foglalkozni.

Miért vagyok ebben olyan biztos?

Meg csak azt tanítom, amit én maga is alkalmazok, így a hatásukat a saját bőrömön tapasztalom nap mint nap.

Az időhiány okai

4+1 ok, amikre visszavezethető a vállalkozói időhiány kialakulása.

A leggyakrabban ezek az okai annak, hogy úgy érzed nincs elegendő időd. Fontos, hogy az okot be tudd azonosítani, és tudd, hogy min kell változtatnod.

Fontossági sorrend

Megnézzük mivel töltöd az idődet.

Ebben a részben megismertetem Veled azt az gyakorlatot, ami Rám is nagy hatással volt és segített abban, hogy a feladataimat megfelelően kategorizálni és priorizálni tudjam. 

Tervezés

Hogyan tervezz, hogy kontrollálni tudd az idődet?

Melyek azok a szokások, amelyek kialakítása hatékonnyá és eredményessé teszi napjaidat.

Vállalkozói időbeosztás

Vállalkozóként számtalan különféle feladatok kell elvégeznünk és a sok tűzoltásban bizony a sürgős (vagy annak látszó) feladatok rendre felülírják a fontosakat.

Bemutatom azt a rendszert, amely a teendőid, feladataid tervezésében a legnagyobb segítségedre lesz és az eredményességedre is a legkedvezőbb hatást fogja kiváltani.

Jó gyakorlatok

Bevállt módszereket mutatok, amik segítenek a stresszokozókat megszűntetni és további időd felszabadítani.

Hatástöbbszörözők

Ismerd meg milyen hatástöbbszöröző szoftverek, alkalmazások támogatják az időd feletti kontroll visszaszerzését!

Eredményes Delegálás

Mikro és kisvállalkozások vezetőire jellemző, hogy sokszor olyan tevékenységeket végeznek a cégükben, amelyeket már nem nekik kellene. Delegálni viszont nem mindig és mindenkinek könnyű.

Mire figyelj, hogyan fogj hozzá, hogy végre megszabadulhass az átadható feladatoktól?

Mit tartalmaz a Folyamatok Időhatékonysági Tréning?

7 db jól átgondolt, lényegre törő blokk.

Részenként 15-20 perc hosszú tartalmak, tehát gyorsan feldolgozhatók és az átadott tudás azonnal gyakorlatba ültethető.

Feladatok, gyakorlatok

Minden tréning annyit ér, amennyit megvalósítasz belőle.

A tanultak minél gyorsabb elsasajátítása érdekében minden blokk után gyakorlatok, feladatok következnek.

Elvégzésük segít az egyet témák minál jobb megértésében és minél hatékonyabb alkalmazásában, melyek eredményét szinte azonnal érezni fogod.

BÓNUSZ

1. Ajánlott irodalom

Összefoglaltam Neked azokat a könyveket, amelyek további hasznos ismereteket adnak a vállalkozói és személyes időhatékonyság témában.

A könyvekhez egy rövid ismertetőt is írtam.

2. Szoftverek és applikációk listája

Ugyan a tréningen is beszélek hatástöbbszöröző szoftverekről, de ott csak azokról esik szó, amiket én magam is napi szinten használok.

Ebben az listában azonban kigyűjtöttem és felhasználási területenként csoportosítottam Neked 50+ további hatástöbbszöröző megoldást.

180 napos 100% Folyamatok Megelégedettségi Garancia

Az eredményekre nem tudok garanciát vállalni, hiszen azok Rajtad, a Te erőfeszítéseiden múlnak. Nincs befolyásom rá, hogy mennyit és milyen minőségben valósítasz meg a tréning során tanultakból.

Azt azonban garantálom, hogy a tőlem telhető legjobbat nyújtom Neked. Az a célom, hogy minél jobban segíteni tudjalak a felmerült időhatékonysági kihívásaid leküzdésében.

Nem akkor leszek elégedett, amikor kifizeted a tréning árát, hanem akkor, amikor visszajelzel számomra, hogy a tanultak hatására milyen pozitív változások történek az életedben, hogyan sikerült visszaszerezned a kontrollt az időd felett.

Nekem a legfontosabb, hogy elégedett legyél a pénzedért kapott tartalommal és tudásanyaggal, hiszen ekkor van esély arra, hogy visszatérj és/vagy ajánld a tréninget másoknak is.

Minden igyekezetem ellenére azonban előfordulhat, hogy Te mégsem leszel elégedett a kapott tartalmakkal.

Ebben az esetben az a kérésem, hogy a vásárlástól számított 180 napon belül jelezd ezt írásban az info@folyamatok.hu címen. Kérlek írd meg a vásárláskor kapott számla sorszámát és az elégedetlenség okát is, hogy tanulhassak belőle, illetve orvosolhassam, ha olyan jellegű.

Amennyiben ez nem sikerül és továbbra is a visszatérítést választod, akkor hamarosan visszautalom a vételár 100%-át a megadott bankszámládra.

preloader image
Az oldal hamarosan betöltődik.
Call Now Button