Segítség a Mesterkurzus belépéshez

Az alábbiakban lépésről lépésre láthatod, hogyan tudsz becsatalkozni a Mesterkurzusba.

1. Kattints a regisztrációt visszaigazoló levélben vagy bármely későbbi emlékeztető levélben található linkre!

2/a. Amennyiben telepítve van a Zoom alkalmazás a gépeden, akkor következő ablak fog felugrani a böngészőben.

Itt kattins a „Zoom Meetings megnyitása” gombra és már bent is vagy. smile

2/b. Amennyiben NINCS telepítve a Zoom alkalmazás a gépeden, akkor kattins a „Launch Meeting” felíratú kék gombra vagy legalul a „Join from Your Browser” feliratra!

3. Ezt követően add meg a keresztnevedet és kattints a „Csatlakozik” gombra.

4. Fogadd el a Zoom felhasználási feltételeit és adatvédelmi irányelveit az „I Agree” gombra kattintással!

5. A „Meeting Passcode” mező automatikusan kitöltésre kerül, azt ne bántsd!

Az „Email address” mezőbe írd be azt az email címed, amivel beregisztráltál és kattints a „Join” gombra! Ezzel bejutottál a Mesterkurzusra. smile

Jogi és Adatvédelmi Nyilatkozat

© Folyamatok.hu – 2024

Általános szerződési feltételek

Jogi és Adatvédelmi Nyilatkozat

© Folyamatok.hu – 2024

Általános szerződési feltételek

Ezt a weboldalt nem a Facebook weboldalának vagy a Facebook Inc.-nek a része. Ezenkívül ez az oldal NEM támogatott semmilyen módon a Facebook által. A FACEBOOK a FACEBOOK, Inc. védjegye, a Folyamatok.hu oktatási és információs forrásokat nyújt, amelyek célja, hogy segítsék ezen weboldal felhasználóit az üzleti sikerükben. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eredményeim nem tipikusak, az átlagos személy, aki bármilyen marketing információt vásárol, kevés vagy semmilyen eredményt nem ér el. Legyen tisztában azzal, hogy végső sikerét vagy kudarcát saját erőfeszítéseinek, saját helyzetének és számtalan más körülménynek köszönheti, amelyek az ellenőrzése és/vagy tudása határain kívül esnek. Minden üzlet kockázattal jár, valamint hatalmas és következetes erőfeszítést és cselekvést igényel. Egyedül Ön a felelős és számonkérhető döntéseiért, cselekedeteiért és eredményeiért az életben, és regisztrációjával itt egyetért abban, hogy nem próbál meg minket felelősségre vonni döntéseiért, cselekedeteiért vagy eredményeiért bármikor és bármilyen körülmények között.

———-

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc., Folyamatok.hu provide educational and informational resources that are intended to help users of this website succeed in their business. Please understand my results are not typical, the average person who buys any marketing information gets little to no results. You recognize that your ultimate success or failure will be the result of your own efforts, your particular situation, and innumerable other circumstances beyond the control and/or knowledge of Folyamatok.hu. All business entails risk as well as massive and consistent effort and action. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance.

preloader image
Az oldal hamarosan betöltődik.
Call Now Button