Vállalkozz Okosan!

Vállalkozásépítési Tréning

ONLINE- INTERAKTÍV

Minden sikeres vállalkozás stabil háttérfolyamatokra épül. Alapozd meg a sikereidet és az önjáró vállalkozásodat!

Egyrészt kezdő vállalkozóknak, aki keresik a sikerhez vezető utat, másrészt olyan cég tulajdonosoknak, akik belefáradtak a napi mókuskerékbe és dermesztő egyhangúsággá vált a vállalkozásuk irányítása, továbbá nem tudnak kitörni, fejlődni a rossz struktúráik miatt! ” – Sasvári János

” Olyan vállalkozóknak ajánlom a tréninget, akik a maguk szakterületéhez értenek, jól csinálják, amit csinálnak, de vállalkozási tanulmányok hiányában ösztönből vezetik a céget. Gyakran érzik azt, hogy túlterheltek és elárasztja őket a sok feladat. Ha szeretnének átláthatóbb, rendszerezettebb vállalkozást és nyugodtabban aludni, akkor nekik ajánlom a tréninget!” – Nagy Izabella

” A kezdő vállalkozózól a 40-50 főt számláló cégek vezetőinek. Azoknak, akik nap mint nap úsznak az árral, tüzet oltanak, és szeretnének olyan jól bevált módszereket tudatosan használni, amik egy sikeresebb vállalkozás működéséhez vezetnek.” – Horváth Gábor

Azonnal alkalmazható

Érthető

I

Gyakorlatias

Ami biztosan lesz

 • rengeteg „AHA” élmény
 • vendégelőadók
 • kiszakadsz a napi munkából
 • 5×3 órát koncentráltan a vállalkozásodon dolgozol
 • ötleteket és tapasztalatot cserélsz más vállalkozókkal
 • új kapcsolatokat építesz
 • összerakod a vállalkozásod jövőjét megalapozó rendszert
 • heti jelentés a fejlődésről
 • olyan szemmel nézned át a bizniszedet, mint még soha

Az eredmény

A tréning végére magabiztos és tudatos vezetője leszel a vállalkozásodnak. Pontosan látni fogod, hogy hova tartasz és hogyan fogsz oda eljutni. Olyan stabil alapokat raksz le a bizniszedben, amire folyamatos növekedést építhetsz. Ezekre az alapokra támaszkodva a vállalkozásod későbbi fejlesztését is magabiztosan fogod elvégezni.

A legfontosabb: fel tudod építeni a vállalkozásod hatékonyan működő rendszerét, ami megalapozza az önjáró működést.

Itt a helyed

 • ha kihívást jelent a folyamatos tűzoltás
 • ha eleged van a nap mint nap hegyként feletted tornyosuló feladatkupacból
 • ha nem tudod mit és hogyan delegálj/szervezz ki
 • ha hosszú távon könnyen átadható vagy eladható céget akarsz felépíteni
 • ha úgy érzed, hogy nem egy csónakban eveztek a munkatársaiddal
 • ha unod már a napi robotot és szeretnél egy kis levegőhöz jutni
 • ha kezdő vállalkozó vagy és szeretnél már az elején stabil alapokat lefektetni
 • ha nehézséget okoz a folyamataid kialakítása
 • ha valóban el akarod érni az üzleti céljaidat
 • ha önjáró vállalkozásra vágysz
 • egyszerűen csak szeretnél magabiztos vezetője lenni a cégednek

Visszajelzések

„Egy csomó olyan dologra hívta fel a figyelmem, amivel foglalkozni kell, de mégsem foglalkozunk vele. „

– Illés Zoltán

szoftverfejlesztő, NanoworX Kft.

„Hasznos ötletekkel gazdagodtam, segített megérteni, hogy milyen módon tehetem hatékonyabbá és könnyen kezelhetővé a napi céges folyamatokat.
A legnagyobb pozitívum pedig a megszerzett önbizalom. Meg tudom valósítani a kitűzött célt és az új praktikákkal ez egyszerűbb lesz mint gondoltam. „

– Carroll Bernadett

GDPR szakértő, Adatiroda Online

„Rá kellett jönnöm, hogy amit nap mint nap teszek azt úgy hívják, hogy vállalkozói vakrepülés. A tanfolyam rávilágít olyan nem mindennapi feladatok szükségességére, amivel hatékonyabban és tervezettebben tudom működtetni és fejleszteni a vállalkozásomat.”

– Horváth Gábor
épületgépész tervező, HC Mertil Bt.

„Átgondoltam egy csomó mindent. Kiderült, hogy van más látásmód is és van más lehetőség is mint amit én eddig gondoltam. Eddig is rendszer szerint éltem, de most erre még nagyobb megerősítést kaptam. Ha lehetne újra elmennék tréningre.”

– Tóth Eszter
könyvelő, Gordius Noster Bt.

„Azért volt számomra nagyon hasznos a tréning, mert kezdő vállalkozóként egyértelmű, a vállalkozás életébe szinte egyből beépíthető tudást kaptam. Fejlődésemben nagy szerepet játszottak a hétköznapi példák, a történetek más cégek, vállalatok életéből. Olyan a kézzel fogható anyagokat kaptam a tréningen, amiket a mai napig heti rendszerességgel használok.”

– Arnold Péter

speciális gerinctorna, Gerinc-s Studió

„A vállalkozásomat már több éve ösztönből építgettem, működik, de sok területen vannak zavaros folyamatok. Amikor nagy volt a terhelés, annyira túlterheltnek és stresszesnek éreztem magam a munka miatt, hogy olyan nagy kérdéseket is megfogalmaztam, hogy biztosan ezt akarom én csinálni? vagy váltsak teljesen másra? Most már tudom, hogy az a terület, amivel kapcsolatban nehézséget érzek, azzal foglalkozni kell, meg lehet javítani. A tréninged segített megfogalmazni és konkretizálni azokat a pontokat, amiket jobban ki kell dolgozni, ki kell tisztázni, és gyakorlati útmutatást kaptam, hogy mindezt hogyan tegyem meg.”

– Nagy Izabella
Gyöngy Szemek Alapítvány

„Tudatmódosító! Talán ez a legtalálóbb szó, mivel egyszerűen jellemezhetem Gábor képzését! Mélyen magamba kellett néznem a kurzus elvégzése után, mert rájöttem, hogy az eddigi életem (legyen az az üzleti és hétköznapi) túl sok ad hoc döntésből állt, keves tudatos és leírt folyamatelemzéssel, holisztikus tervezéssel. Robotpilóta módba kapcsolva hagytam magam sodródni az eseményekkel, nem alakítója, hanem részese voltam csak a folyamatoknak. A képzés rávilágított arra, hogy bizony a folyamatok és a rendszerek alkalmazása nélkül a vállalkozás nem más, mint egy silány kísérlet az egyszerű munkavállalói létből való kitörésre! Új szemléletet kaptam és ezért most eljött az idő, hogy fiatalkori vállalkozási terveimet megvalósítsam, amiről már azt hittem le kell mondanom! „

– Sasvári János

fotós, videós, rendezvényszervező SIMHO Kft.

180 napos 100% Folyamatok Megelégedettségi Garancia

Az eredményekre nem tudok garanciát vállalni, hiszen azok Rajtad, a Te erőfeszítéseiden múlnak. Nincs befolyásom rá, hogy mennyit és milyen minőségben valósítasz meg a tréning során tanultakból.

Azt azonban garantálom, hogy a tőlem telhető legjobbat nyújtom Neked. Az a célom, hogy minél jobban segíteni tudjalak a vállalkozásod hatékony rendszerének felépítésében.

Nem akkor leszek elégedett, amikor kifizeted a tréning árát, hanem akkor, amikor visszajelzel számomra, hogy a tanultak hatására milyen pozitív változások történek az életedben, hogyan sikerült a vállalkozásodat olyanná formálni, amilyenné szeretnéd.

Nekem a legfontosabb, hogy elégedett legyél a pénzedért kapott tartalommal és tudásanyaggal, hiszen ekkor van esély arra, hogy visszatérj és/vagy ajánld a tréninget másoknak is.

Minden igyekezetem ellenére azonban előfordulhat, hogy Te mégsem leszel elégedett a tréning során megszerezhető tudással.

Ebben az esetben az a kérésem, hogy a vásárlástól számított 180 napon belül jelezd ezt írásban az info@folyamatok.hu címen. Kérlek írd meg a vásárláskor kapott számla sorszámát és az elégedetlenség okát is, hogy tanulhassak belőle, illetve orvosolhassam, ha olyan jellegű.

Amennyiben ez nem sikerül és továbbra is a visszatérítést választod, akkor hamarosan visszautalom a vételár 100%-át a megadott bankszámládra.

Vállalkozz Okosan! jelentkezés

Az első alkalom 2022.09.09. (péntek) 14:00-kb. 17:00

Helyszín: online

(a csoport minimum 5 fő jelentkezése esetén indul).

Ezt követően két hetente pénteken találkozunk ugyanebben az idősávban összesen 5 alkalommal.

Gyakori kérdések

1. Milyen technikai feltételi vannak a részvételnek?

Mivel a tréning online, így jogos a kérdés, hogy a résztvevőknek mire van szükségük a részvételhez.

A Zoom alkalmazást használom a tréningek lebonyolításához, így praktikus, ha regisztrálsz az ingyenes verzióra a zoom.us oldalon, valamint letöltöd a szintén ingyenes Zoom Client for Meetings alkalmazást innen.

Javaslom, hogy a minél jobb élmény érdekében laptopról vagy asztali gépről jelentkezz majd be és csak végszükség esetén használj telefont vagy tabletet. Utóbbiakhoz a Googel Play, illetve az AppStore áruházakból töltehő le a Zoom alkalmazás.

2. Hogyan néz ki a tréning gyakorlati lebonyolítása?

Összesen 5 alkalommal találkozunk online.

Minden alkalom után egyeztetjük az következő időpontot. Ezek általában 2-3 hetente követik egymást.

Két alkalom között a heti fejlődési riportokon keresztül segítem a megvalósítást.

Alkalmanként 3-4 órás elfoglaltságra kell számítani.

Szünet(ek)et szoktunk tartani.

3. Előadás vagy gyakorlati képzés lesz?

Gyakorlati. Természetesen az elméletet nem lehet megúszni ahhoz, hogy a konkrét gyakorlati feladatokat jól el tudjátok végezni, de ne iskolai előadásra számíts.

Sok feladat lesz, hogy a tréningre szánt idődet minél inkább a vállalkozásod fejlesztésével tölsd.

4. Hogyan érvényesíthetem a garanciát?

A garancia érvényesítéséhez írj egy levelet a vásárlástól számított 180 napon belül az info@folyamatok.hu címre, melyben hivatkozz a számla (részletfizetés esetén mindegyik számla) sorszámára és írd meg röviden a elégedetlenséged okát! Amennyiben nem sikerül orvosolnom  problémát vagy mindenképpen a visszatérítést választod, akkor pár napon belül visszautalom a vételárat a megadott bankszámládra.

© Folyamatok.hu – 2022

 

Tel.: +36202533511

Email: info@folyamatok.hu

preloader image
Az oldal hamarosan betöltődik.
Call Now Button