Vállalkozz Okosan!

Program

Alakítsuk ki együtt a vállalkozásod hatékony és eredményes működésének rendszerét, amely megteremti számodra az idő és a pénz szabadságát!

3 hónap tanulás + 9 hónap megvalósítást támogató konzultációk

Ha úgy érzed, hogy keményen dolgozol, de valahogy nem jutsz előbbre. Ha nem egészen így képzelted el, amikor annak idején belefogtál a vállalkozásba, akkor

 

a Vállalkozz Okosan! Program hiányzik ahhoz , hogy ezen változtatni tudjál.

A program célja:

A következő 3 hónapban összerakjuk a vállalkozásod jövőjének alapjait, amely hatékony és eredményes működés mellett biztosítani tudja számodra az idő és a pénz szabadságát.

10 hetes élő online képzés

Nem egy videós tréninget kapsz, hanem minden alkalommal élőben online találkozunk, ahol személyesen adom át Neked az aktuális tudásanyagot. Természetesen készülnek videó felvételek is, amelyeket kortlátlan ideig visszanézhetsz, de az nem helyettesíti a személyes részvétel erejét és hatását.

Online tudásbázis

A programhoz és az egyes modulokhoz tartozó minden anyagot feltöltünk egy online tudásbázisban, hogy utólag is meg tudd nézni őket és a saját tempódban haladhass.

Támogató konzultációk

Nem leszel egyedül. Folyamatosan fogom a kezed és segítelek végigmenni az úton. Az élő online képzésekkel párhuzamosan rendszeres csoportos konzultációkat tartunk, ahol felteheted kérdéseidet, megnézem az elkészített feladataidat és támogatlak a megvalósításban.

Működő megoldások

Nem elméleti oktatást kapsz, hanem sok valós példával és tapasztalattal gazdagított gyakoralti képzést. Olyan technikákat és megoldásokat fogsz megtanulni, amelyek valóban működnek és azonnal be tudod építeni őket a gyakorlatba.

Neked való a Vállalkozz Okosan! Program?

Ha Rád és a vállalkozásodra illenek az alábbi jellemzők, akkor itt a helyed:

R

Mikro- vagy kisvállalkozás tulajdonosa vagy

 

A program elsősorban mikro- és kisvállalkozások tulajdonosainak tud a legtöbbet adni, illetve olyan egyéni vállakozóknak, akik szeretnének bővülni, növekedni.

R

Működő bizniszed van

 

Nem baj, ha még viszonylag kezdő vállalkozó vagy, de már működjön a vállalkozásod, termeljen bevételt. Ne az legyen a legnagyobb kihívásod, hogy hogyan szerezz vevőt/ügyfelet.

R

Nem elégedsz meg azzal, ahol most tartasz

 

Szeretnél bővülni, növekedni vagy egyszerűen csak hatékonyan és szervezetten működni.

A cég mindeneséből cégvezetővé akarsz válni.

R

Tisztességesen üzletelsz

 

Fontos számomra, hogy etikusan, korrekt módon üzletelj, ellenkező esetben nem fogunk tudni együtt dolgozni.

R

Hajlandó vagy tanulni, fejlődni

 

Jim Rohn mondta: „Hogy megváltozzanak a körülményeid, neked kell először megváltoznod.”

Legyél nyitott az újdonságokra, akarj tanulni, fejlődni, hogy meg tudd változtatni a körülményeidet.

R

Nyitott vagy és barátságos

 

Mivel a program csoportos, így fontos, hogy legyél legalább annyira nyitott és barátságos, hogy adj és kaphass segítséget a többi résztvevőtől.

R

Kész vagy tenni a jövődért MOST

 

Akard a változást 1-től 10-es skálán legalább 8-as szinten. Ha ez a tenni akarás megvan benned most, akkor ne habozz és gyere! Ha viszont nincs, akkor nem biztos, hogy ki fogod tudni venni azt az értéket a programból, ami benne van.

Mit kapsz, ha csatlakozol a  Vállalkozz Okosan! Programhoz?

Élő online képzés 10 héten keresztül

10 héten keresztül heti 1 alkalommal találkozunk online, ahol alkalmanként 1-1,5 órában átadok minden tudást, ami ahhoz kell, hogy egy hatékonyan, szervezetten és eredményesen működő vállalkozást építs fel. Természetesen a képzés interaktív, feladatokkal és kérdezési lehetőséggel.

Csoportos konzultációk 1 éven keresztül

A képzési alkalmak mellett hetente csoportos konzultációkat is tartunk. A csoportos konzultációk a képzés 10 hete után sem érnek véget, hanem egy teljes évig lehetőséged van rész venni rajtuk és elhozni aktuális kérdéseidet, kihívásaidat.

Online felület a képzési anyagokkal

A képzések élőben történnek, de felvétel keszül róluk, hogy utólag is bármikor visszanézhesd. Emelett a képzések prezentációi és a kapcsolódó anyagok is ezen a felületen lesznek korlátlan ideig elérhetőek számodra.

Ismerkedés hozzád hasonló vállalkozókkal

A program során megismerkedsz a többi részvevővel is, kapcsolatokat tudsz építeni és segíteni tudjátok egymást a vállalkozói kihívások megoldásában.

Jóval gyorsabban érsz el eredmény, mint egyedül

Egyedül is belevághatsz a vállalkozásod fejlesztésébe, de biztos lehetsz benne, hogy közel sem fogsz olyan tempóban haladni, mint a Vállalkozz Okosan! Program segítségével.

100% pénzvisszafizetései garancia

Lehetőséged van kockázatmentesen kipróbálni a program első három modulját. Amennyiben bármelyikünk úgy látja, hogy az előzetes felmérések ellenére mégsem neked való, akkor kiléphetsz belőle és visszakapod az addig befizetett összeget.

Legyél te a következő, aki hasonló élményekről számol be!

„A tréning egy reptéri fast track lane az operatív és a vizionárius cégvezetésben. Pörgős, inspiráló és annyira gyakorlatias, hogy azonnali pozitív változások sorozata indult el a cégünkben Gábor tréningjének hatására. És hol van még a vége…”

– Bársony Kristóf, Qalandar Kft.

„Azért volt számomra nagyon hasznos a tréning, mert kezdő vállalkozóként egyértelmű, a vállalkozás életébe szinte egyből beépíthető tudást kaptam. Fejlődésemben nagy szerepet játszottak a hétköznapi példák, a történetek más cégek, vállalatok életéből. Olyan a kézzel fogható anyagokat kaptam a tréningen, amiket a mai napig heti rendszerességgel használok.”

– Arnold Péter, Gerinc-s Studió

„A vállalkozásomat már több éve ösztönből építgettem, működik, de sok területen vannak zavaros folyamatok. Amikor nagy volt a terhelés, annyira túlterheltnek és stresszesnek éreztem magam a munka miatt, hogy olyan nagy kérdéseket is megfogalmaztam, hogy biztosan ezt akarom én csinálni? vagy váltsak teljesen másra? Most már tudom, hogy az a terület, amivel kapcsolatban nehézséget érzek, azzal foglalkozni kell, meg lehet javítani. A tréninged segített megfogalmazni és konkretizálni azokat a pontokat, amiket jobban ki kell dolgozni, ki kell tisztázni, és gyakorlati útmutatást kaptam, hogy mindezt hogyan tegyem meg.”

– Nagy Izabella, Gyöngy Szemek Alapítvány

„Átgondoltam egy csomó mindent. Kiderült, hogy van más látásmód is és van más lehetőség is mint amit én eddig gondoltam. Eddig is rendszer szerint éltem, de most erre még nagyobb megerősítést kaptam. Ha lehetne újra elmennék tréningre.”

– Tóth Eszter, Gordius Noster Bt.

„Tudatmódosító! Talán ez a legtalálóbb szó, mivel egyszerűen jellemezhetem Gábor képzését! Mélyen magamba kellett néznem a kurzus elvégzése után, mert rájöttem, hogy az eddigi életem (legyen az az üzleti és hétköznapi) túl sok ad hoc döntésből állt, keves tudatos és leírt folyamatelemzéssel, holisztikus tervezéssel. Robotpilóta módba kapcsolva hagytam magam sodródni az eseményekkel, nem alakítója, hanem részese voltam csak a folyamatoknak. A képzés rávilágított arra, hogy bizony a folyamatok és a rendszerek alkalmazása nélkül a vállalkozás nem más, mint egy silány kísérlet az egyszerű munkavállalói létből való kitörésre! Új szemléletet kaptam és ezért most eljött az idő, hogy fiatalkori vállalkozási terveimet megvalósítsam, amiről már azt hittem le kell mondanom! „

– Sasvári János, SIMHO Kft.

A Vállalkozz Okosan! Program tematikája

TEHERMENTESÜLJ

1. Modul - Az időd uralása

Személyes hatékonyság. Mi kell ahhoz, hogy prodiktívabb legyél és hatékonyan dolgozz?

2. Modul - Önmagad sokszorozása

Hogyan érd el, hogy a vállalkozásod működése ne csak rajtad múljon?

3. Modul - A delegálás művésze

Tehermentesülj és szabadulj meg feladatoktól.

Az első három modul eredménye, hogy tehermentesülsz. Elegendő időt tudsz felszabadítani, amit aztán a vállalkozásod fejlesztésére fordíthatsz.

ÉPÍTS

4. Modul - Vonzó úti cél

Fektesd le a vállalkozásod jövőjének alapjait.

5. Modul - Megfelelő emberek a megfelelő székben

Ismerd az embereket, a viselkedésük miértjeit, és tanuld meg, hogyan tudod körbevenni magad olyanokkal, akikkel jól tudsz együtt dolgozni.

6. Modul - Hatékony vezető

Mérd és lásd a vállalkozásod működését, hogy optimális döntéseket tudj hozni.

A második szakasz eredménye, hogy lefekteted a megfelelő stabil alapokat a cégedben, amire egy fenntartható növekedést lehet építeni.

VEZESS

7. Modul - Eredményes tervező

Megtanulod az üzleti tervezés hatékony rendszerét. Nemcsak tervezni fogsz tudni, hanem azt is elsajátítod, hogyan érd el a kitűzött célokat.

8. Modul - Átlátható pénzügyek

Ismerd, értsd és tervezd meg a vállalkozásod pénzügyeit. Láss tisztán a pályán.

8. Modul - Nyugodtan alvó cégvezető

Azonosítsd a kockázatokat és előzd meg őket, hogy ne csak a szerencsén múljon a vállalkozásod léte.

A harmadik  szakasz eredménye, hogy hatékonyan tudod vezetni a vállalkozásod. Tisztán látod a működést és így elegendő profitot tudsz termelni, hogy a céged megadja számodra az idő és a pénz szabadságát.

Pénzvisszafitetési Garancia

A program első 20 napja próbaidőszaknak minősül, amelynek során lehetőséged van az
első 3 modul anyagait és a Vállalkozz Okosan! Programot kipróbálni.

A próbaidőszakra 100%-os részvételi díj visszatérítési garancia jár, amennyiben az első 3 modullal kapcsolatos minden gyakorlatot elvégzel, mindhárom tréningen és konzultáción részt veszel, mégis úgy döntesz, hogy a programot nem kívánod folytatni és ezt jelezed felém írásban legkésőbb az együttműködés kezdetének dátumától számított 20. napig.

Az első három modul anyagát akkor is megkapod és megtarthatod, ha élsz a garanciával.

Mennyibe kerül a program?

Az első és legfontosabb lépés, hogy kiderítsük valóban neked való-e a program. Ahhoz, hogy ezt el tudjuk dönteni, egy rövid díjmentes telefonos konzultációt tartunk, ahol kicsit megismelek Téged, a vállalkozásodat, a kihívásaidat, céljaidat.

Arra azért számíts, hogy ez a program nem 200.000 Ft lesz, de nem is 1.000.000 Ft feletti összeg.

Hogyan tudsz bekerülni a Vállalkozz Okosan! Programba?

Örülök, hogy érdeklődsz a program iránt!

Azt szeretném, hogy a résztvevők olyan vállalkozók legyenek, akiknek valóban a program által nyújtott megoldásokra van leginkább szükségük és tényleg hajlandók cselekedni.

Éppen ezért a programba nem lehet azonnal bekerülni, nincs azonnali vásárlási lehetőség.

Egy rövid 10-15 perces díjmentes telefonbeszélgetésre hívlak, amely során megismerlek téged, valamint a vállalkozásodat, és kiderítjük, hogy neked való-e a program.

Amennyiben mindketten úgy látjuk, hogy igen, akkor egyeztetünk időpontot egy következő, hosszabb (40-45 perc) és szintén díjmentes beszélgetéshez, ahol átbeszéljük a részleteket.

Jelentkezz a 15 perces konzultációra!

15 perc alatt röviden megismerlek Téged, a vállalkozásodat és a vállalkozói kihívásaidat. Akkor is értékkel távozol, amennyiben a beszélgetés végére az derül ki, hogy nem neked való a program.

Néhány fontos dolog, ami segíthet a döntésben:

1. Biztos lehetsz benne, hogy nem akarok neked eladni semmit a beszélgetés során. Egyetlen célom van, hogy kiderítsem, valóban neked való-e a program és ha úgy látom, hogy nem, akkor nem próbálok meg mindenáron valamit eladni neked. Ha nem a program számodra a megoldás, akkor is próbálok segíteni, ötletet, iránymutatást adni.

2. Nem akarlak átverni. Nem a pénzedet akarom, hogy aztán elszaladjak vele. Keményen fogok dolgozni azért, hogy elégedett legyél és még annál is többet kapj, mint amire számítottál.

3. Az ígéretek nem csak üres szavak. Amennyiben csatlakozol a programhoz, akkor minden, amit ezen az oldalon ígérek egy írásbeli megállapodás keretében rögzítésre is kerül kettőnk között.

4. A program ára fix. Nem az alapján árazom be a programot, hogy mekkora a céged, mekkora bevételed van. Az ár fix és mindenkinek egységes, a nagyságrendet meg nagyjából már sejtheted.

A jelentkezés menete:

1. Válaszd ki a dátumot!

2. A dátumtra kattintva válaszd ki az időpontot és kattints a „Next” gombra.

3. Töltsd ki az űrlapot! Ügyelj arra, hogy a „First name” mezőbe a keresztneved, a „Last name” mezőbe pedig a vezetékneved írd!

4. Fogadd el az Adatvédelmi Nyilatkozatot és kattints a „Schedule Event” gombra.

5. A sikeres foglalásról azonnal kapni fogsz egy visszaigazoló emailt.

6. A befoglalt időpontban pontosan hívni foglak és kérlek Te is legyél pontos!

Jelentekzés a 15 perces konzultációra

Gyakori kérdések

1. Biztos, hogy segíteni tud nekem a program?

A 15 perces díjmentes telefonos konzultáció éppen azt a célt szolgálja, hogy kiderítsük neked való-e a program, tud-e segíteni a vállalkozásodnak. Ha mindketten úgy látjuk, hogy nem, akkor mindössze 15 percet áldoztál rá az életedből. Abban viszont biztos lehetsz, hogy ez a 15 perc még így sem lesz haszontalan.

Ha mindketten úgy látjuk, hogy neked való, akkor még mindig ott a lehetőség a kipróbálásra. Ha a program első 20 napját, vagyis az első három modult és a hozzájuk kapcsolódó három konzultációt követően úgy látod/látjuk, hogy az előzetes beszélgetésünk ellenére mégsem erre van szükséged, akkor még mindig élhetsz a 100%-os pénzvisszafizetési garanciával.

2. Mi történik, ha nem tudok részt venni valamelyik élő képzéseken?

Minden képzésről felvétel készül, így utólag is meg tudod nézni, fel tudod dolgozni az adott modult. A heti konzultáción pedig fel tudod tenni a kérdéseidet.

Arra azonban figyelj, hogy a garancia érvényesítésének feltétele, hogy az első három modulon és a kapcsolódó konzultációkon részt kell venned.

3. Mikor lesznek a képzések és a konzultációk, hogyan készüljek az időbeosztással?

Az élő online képzések hétfőnként, a csoportos konzultációk szerdánként vannak. (Ez a jelenlegi beosztás, de fenntartom a változtatás lehetőségét.)

Mivel mindenki dolgozik napközben, így általában 18:00-ás kezdéssel szoktak indulni a programok. A képzések nagyjából 1-1,5 óra hosszúak, a konzultációk hossza pedig a résztvevők létszámától és kérdéseik mennyiségétől függően alakul, de legfeljebb 1-1,5 óra. 

4. Szükséges angol nyelvtudás a Vállalkozz Okosan! Programhoz?

Nem szükséges. Mind a képzések, mind a kapcsolódó anyagok magyar nyelvűek. Ha akadnak is bennük angol kifejezések, azok vagy közismertek, vagy lefordítom/elmagyarázom.

5. Milyen technikai feltételei vannak a részvételnek?

Mivel a képzés online, így jogos a kérdés, hogy a résztvevőknek mire van szükségük a részvételhez.

A Zoom alkalmazást használom a lebonyolításához, így három lehetőséged van, hogy csatlakozni tudj.

1. Laptopról vagy asztali gépről regisztráció nélkül a találkozók linkjére kattintva (ezt én küldöm majd el neked) a bögészőben fog megnyílni a felület. Nem javaslom ezt a megoldást, mert minden egyes alkalommal végig kell menned egy kb. 5 lépéses bejelentkezési procedúrán.

2. EZT JAVASLOM. Szintén laptop vagy asztali gép használata mellett a minél jobb élmény  és az egyszerűbb használhatóság érdekében praktikus, ha csinálsz egy ingyenes  regisztrációt a zoom.us oldalon, valamint letöltöd a szintén ingyenes Zoom Client for Meetings desktop alkalmazást innen.

3. Végszükség esetén használhatsz okostelefont vagy tabletet. Utóbbiakhoz a Googel Play, illetve az AppStore áruházakból tölthető le a Zoom alkalmazás. Ezeket tényleg csak végszükség esetén használd, mert a képernyő méretből adódóan az felhasználói élmény erősen korlátozott lesz.

6. Mennyire gyakorlatias a program?

A képzéseket rengeteg példálval szinesítem nagyrészt a saját ügyfélkörömből másrészt pedig egyéb vállalkozások valós példáiból merítve, hogy minél érthetőbb, gyakorlatiasabb és a hétköznapi működésbe beültethető legyen.

Minden modulhoz kapcsolódnak feladatok is. Ezeket részben a képzés során azonnal részben pedig házi feladatként kell elvégezni.

A házi feladatokat a konzultációk során átbeszéljük.

7. Mi történik, ha vége a 10 hetes képzésnek?

Az élő képzések véget érnek, de a modulok anyagait, beleértve a képzések felvételeit továbbra is eléred és a saját tempódban tudsz haladni a feldolgozásukkal.

A heti csoportos konzultációkon pedig még a képzést kezdő napjához képest egy éven keresztül részt tudsz venni, és támogatlak a megvalósításban.

8. Hogyan érvényesíthetem a garanciát?

A program első 20 napja próbaidőszaknak minősül, amelynek során lehetőséged van az első 3 modul anyagait és a Vállalkozz Okosan! Programot kipróbálni. A próbaidőszak akkor veszi kezdetét, amikor az első modul anyagát átadom Neked. A próbaidőszakra 100%-os részvételi díj visszatérítési garancia jár, amennyiben az első 3 modullal kapcsolatos minden gyakorlatot elvégzel, mindhárom tréningen és konzultáción részt veszel.

Amennyiben úgy döntesz, hogy a programot nem kívánod folytatni és élni kívánsz a garanciával, akkor azt Neked kell jelezned felém írásban legkésőbb az első modul képzésének  napjától számított 20 napig. A 21. nap, vagyis a 4. modul tréningjének/megnyitásának napja egyben a próbaidőszak végét jelenti és a garanciát már nem tudod érvényesíteni.

© Folyamatok.hu – 2024

Tel.: +36202533511

Email: info@folyamatok.hu

preloader image
Az oldal hamarosan betöltődik.
Call Now Button