2024. február 21. (szerda) 18:00

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ingyenes Kisvállalkozói Mesterkurzus

 

Hogyan építs fel egy kiváló vállalkozást, ami megteremti számodra az idő és a pénz szabadságát?

 Még akkor is, ha csak most kezdted.

Nem lesz felvétel, csatlakozz az ÉLŐ mesterkurzushoz!

2024. február 21. (szerda) 18:00

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

#1

Mi az oka, hogy a mikrovállalkozások vezetőinek nincs idejük? Miért nem fogja többségük sohasem leküzdeni ezt a kihívást és vállalkozás helyett továbbra is csak az általuk létrehozott munkahelyre járnak be nap, mint nap dolgozni?

#2

Hogyan urald az idődet? Megmutatom, hogyan szabadíts fel időt magadnak, hogy tudj a céged jövőjén dolgozni és vállalkozást építeni. Megnézzük miként tudod többszörözni magad, hogy a vállalkozásod működése ne csak rajtad múljon.

#3

Hogyan indulj el a növekedés útján és építs fel hatékonyan működő céget, amihez szívesen csatlakoznak mások is?

#4

Hogyan válj hatékony és eredményes vezetővé? Milyen lépések kellenek, hogy tisztán lásd a vállalkozásod működését, hogy az valóban biztosítani tudja az idő és a pénz szabadságát?

A Mesterkurzusról nem készül felvétel, időben foglald le a helyedet és ne maradj le a vállalkozásod növekedését elősegítő infókról!

Ingyenesen letölthető pénzügyi nyilvántartó és tervező egyéni vállalkozóknak és mikrovállalkozásoknak.

Előadó:

Mojzes Gábor

Gábor a Folyamatok.hu alapítója és a Vállalkozz Okosan! Program megalkotója és trénere. Az elmúlt évek során számos mikro-, kis- és középvállalkozással dolgozott néhány 10 millióstól a 10 milliárdos árbevételig a hatékonyságuk növelésén, a megfelelő szervezet felépítésén, hogy kiemelkedjenek a versenytársaik közül. Ügyfelei az elmúlt években átlagosan 7-szeres árbevétel és 7,5-szeres adózás előtti eredménynövekedést értek el.

„Hiszem, hogy a hazai mikrovállalkozásokban és KKV-kban hatalmas fejlődési potenciál van. A működésük hatékonnyá tételével, megfelelő menedzsment módszertan alkalmazásával sokkal több időt és pénzt tudnának biztosítani mind a tulajdonosnak, mind a munkavállalóknak.

A mikrovállalkozások vezetőinek többsége küzd az idővel és/vagy a pénzzel. Ha van pénzük, akkor idejük nincs, ha van idejük, akkor meg általában a pénz kevés. Pedig egy vállalkozást úgy is fel lehet építeni, hogy egyensúlyban van az idő és a pénz is.

Pontosan ezért hoztam létre ezt a programot, és ha Te is hasonló cipőben jársz, akkor csatlakozz a Mesterkurzushoz!”

Jogi és Adatvédelmi Nyilatkozat

© Folyamatok.hu – 2024

Általános szerződési feltételek

Jogi és Adatvédelmi Nyilatkozat

© Folyamatok.hu – 2023

Általános szerződési feltételek

Ezt a weboldalt nem a Facebook weboldalának vagy a Facebook Inc.-nek a része. Ezenkívül ez az oldal NEM támogatott semmilyen módon a Facebook által. A FACEBOOK a FACEBOOK, Inc. védjegye, a Folyamatok.hu oktatási és információs forrásokat nyújt, amelyek célja, hogy segítsék ezen weboldal felhasználóit az üzleti sikerükben. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eredményeim nem tipikusak, az átlagos személy, aki bármilyen marketing információt vásárol, kevés vagy semmilyen eredményt nem ér el. Legyen tisztában azzal, hogy végső sikerét vagy kudarcát saját erőfeszítéseinek, saját helyzetének és számtalan más körülménynek köszönheti, amelyek az ellenőrzése és/vagy tudása határain kívül esnek. Minden üzlet kockázattal jár, valamint hatalmas és következetes erőfeszítést és cselekvést igényel. Egyedül Ön a felelős és számonkérhető döntéseiért, cselekedeteiért és eredményeiért az életben, és regisztrációjával itt egyetért abban, hogy nem próbál meg minket felelősségre vonni döntéseiért, cselekedeteiért vagy eredményeiért bármikor és bármilyen körülmények között.

———-

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc., Folyamatok.hu provide educational and informational resources that are intended to help users of this website succeed in their business. Please understand my results are not typical, the average person who buys any marketing information gets little to no results. You recognize that your ultimate success or failure will be the result of your own efforts, your particular situation, and innumerable other circumstances beyond the control and/or knowledge of Folyamatok.hu. All business entails risk as well as massive and consistent effort and action. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance.

preloader image
Az oldal hamarosan betöltődik.
Call Now Button