Indulj el az ÖNJÁRÓ VÁLLALKOZÁS felépítésének útján!

Céges állapotfelmérés és a vállalkozásodra szabott cégfejlesztési javaslatok

Az állapotfelmérés során megvizsgáljuk a vállalkozásod jelenlegi helyzetét. A felmérés kiterjed a folyamatokra, a szervezetre, a pénzügyekre és kontrollingra, a hatékonyságra, cégkultúrára, a tervezésre, a cégvezetés működésére és a csapatra.

A kapott kép alapján meg tudjuk határozni, hogy melyik területeken van szükség változtatásra, fejlesztésre, illetve, hogy milyen sorrendben érdemes ezekbe belevágni.

Konkrét javaslatokat kapsz, hogy pontosan mit és hogyan kell tenned.

A fentiek ismeretében eldöntheted, hogy a fejlesztéseket egyedül vagy az én segítségemmel hajtod végre.

Erre számíts!

Kérdőív

agsdi-list

Az első lépés, hogy a felmérés alapjául szolgáló kérdőívet minden munkatárs kitölti.

Fontos, hogy teljes képet kapjunk, és ne csak az egyik vagy másik szemszögből lássuk a vállalkozás helyzetét.

Kiértékelés és megoldási javaslatok

A kapott válaszok alapján elkészül a felmérés kiértékelése.

Területenként csoportosítva látni fogjuk az eredményeket, amelyek alapján elkészítem a fejlesztési javaslatokat.

Konzultáció

Amint a kiértékelés elkészült, egyeztetünk egy időpontot egy konzultációhoz, amely igény szerint lehet online vagy személyes.

A nagyjából 2 órás konzultáció során ismertetem a felmérés eredményét, bemutatom mely területeken van szükség fejlesztésre,. valamint hogy mivel és milyen sorrendben célszerű haladni. 

A kiértékelést és a megoldási javaslatokat természetesen írásban is átadom, hogy a későbbiekben is tudj velük dolgozni.

AZ EREDMÉNY

A Céges Állapotfelmérés eredményeképpen pontosan látni fogod, hogy mit és hogyan kell fejlesztened a vállalkozásodban ahhoz, hogy elindulj az önjáró vállalkozás felé vezető úton. Szakértői támogatást kapsz az első lépésekhez vagy igény esetén akár az egész folyamathoz.

Miért éri meg?

Az egyik legfontosabb tényező az idő. Gyalog is eljuthatsz arra a helyre, ahová mindig is vágytál. Ahhoz, hogy oda is érj tudnod kell legalább azt, hogy merre indulj el. Azonban még így sem biztos, hogy valaha is odaérsz, mert menet közben számtalan olyan körülménnyel találkozhatsz, amit gyalog nem biztos, hogy le tudsz küzdeni. Tévutak, zsákutcák, terepakadályok, időjárás. Eljutsz valameddig, ami lehet, hogy még jobb is, mint ahonnan elindultál, de nem az, amire eredendően vágytál. Ráadásul közben eltelt rengeteg idő, beletettél rengeteg energiátde mégsem jutottál el oda, ahova indultál.

Ha biztosra akarsz menni, akkor szerzel egy eszközt, amelynek a segítségével gyorsabban és biztonságosabban jutsz el a vágyott helyre. Egy autót GPS-szel, amely mutatja az utat és leküzdi azokat az akadályokat, amelyeket gyalog nehezen vagy sehogy sem sikerülne leküzdeni.

Ha létezne egy ilyen eszköz, mennyit érne meg Neked?

Céges Állapotfelmérés egy GPS, amely irányt mutat a vállalkozásod fejlesztéséhez, hogy a vágyott célt el tud érni. A GPS birtokában még mindig el tudod dönteni, hogy gyalog indulsz el vagy biztosra mész és bérelsz egy autót. Értéke a fentiek alapján széles skálán mozoghat. Attól függ, Neked mennyit ér meg, hogy megkapd a szükséges iránymutatást a vállalkozásod fejlesztéséhez. Az ára azonban úgy gondolom, messze elmarad az értékétől, hiszen jóval kevesebb, mint egy belépő szintű felső kategóriás mobiltelefoné.

Megér Neked ekkora befektetést, hogy konkrét javaslatokat kapj a céged fejlesztéséhez és lerövidítsd a utat?

© Folyamatok.hu – 2024

Tel.: +36202533511

Email: info@folyamatok.hu

preloader image
Az oldal hamarosan betöltődik.
Call Now Button