Amikor elkezdtem komolyabban foglalkozni a vállalkozásfejlesztéssel, még sok kicsi ügyfelem volt. Egyéni vállalkozók, 2-3 fős mikrovállalkozások.

Ahogy a szolgáltatásom fejlődött, és ezáltal az ár is emelkedett, a kicsik kezdtek kiszorulni ebből, mert vagy nem tudják, vagy nem akarják megfizetni a személyes közreműködést. Vagy én nem javaslom nekik, hogy belevágjanak.

Ez utóbbinak nagyon egyszerű oka van. Még nem láttak, tapasztaltak meg egy csomó mindent, még nem tartanak ott, hogy értelme lenni kifizetniük egy komolyabb összeget cégfejlesztésre.

Ez persze nem jelenti azt, hogy nekik ne lenne szükségük rá. Csak másképpen. Ebben a fázisban még nem fognak olyan tanácsadót találni, aki foglalkozna velük. Egyik félnek sem éri meg. Vagy a vállalkozónak lenne túl drága, vagy a tanácsadónak kellene túl keveset kérnie a munkájáért.

Tréningek

Ilyenkor értékelődik fel a tréningek szerepe, ahol a vállalkozók jóval kedvezőbb áron juthatnak hozzá olyan tudáshoz, ami segíti őket a vállalkozásuk fejlesztésében.

Én is szerettem volna alternatívát kínálni és megadni a lehetőséget azoknak, akik fejlődni, tanulni szeretnének, azonban a személyes közreműködésemet nem tudják megfizetni.

Ekkor hoztam létre a Vállalkozz Okosan! tréninget.

A tanfolyam rávilágít olyan nem mindennapi feladatok szükségességére, amivel hatékonyabban és tervezettebben tudom működtetni és fejleszteni a vállalkozásomat.

Horváth Gábor

5 alkalommal, kis csoportban (max 12 fő) dolgozunk, és fektetjük le az alapjait a hatékony vállalkozás rendszerének.

A pandémia hatására a korábban személyes megrendezésre kerülő tréning az online térbe költözött, azonban itt is kellően hatékony tud lenni. Ráadásul a földrajzi korlátok is megszűntek. Bárki, az ország, sőt a világ bármely pontjáról részt vehet rajta anélkül, hogy egy percet is utaznia kellene

A legnagyobb pozitívum pedig a megszerzett önbizalom. Meg tudom valósítani a kitűzött célt és az új praktikákkal ez egyszerűbb lesz, mint gondoltam.

Carroll Bernadett

A visszajelzések alapján sikerült elérni a célomat és egy olyan tréninget raktam össze, ami hatékonyan segíteni tudja a mikrovállalkozások fejlődését.

Kezdő vállalkozóként egyértelmű, a vállalkozás életébe szinte egyből beépíthető tudást kaptam.

Arnold Péter

preloader image
Az oldal hamarosan betöltődik.
Call Now Button