Mindig szkeptikusan álltam hozzá az ingyenesen elérhető céganalízisekhez. Tölts ki egy 50-100 kérdésből álló kérdőívet, aminek alapján többnyire automatikusan generálva megkapod az előre megírt sablonválaszokat.

Tudom, hogy ezek funkciója elsősorban a figyelemfelhívás, rávilágítás a fejlesztendő területekre, és a legtöbb esetben a céljuk a feliratkozók gyűjtése. Hiszen semmi sincs ingyen, általában minimális adatok megadását követően (legalább név, email cím) kapod meg a válaszokat.

Ezzel nincs is semmi baj, nálam is vannak ingyenes tartalmak, amelyek ára a feliratkozás.

Sokáig volt bennem egy belső ellenállás, hogy készítsek céganalízist, átvilágítást, auditot vagy kinek, hogy tetszik. Persze az ügyfeleimet meg kell ismernem, és ha nem is így nevezve, de átvilágítom őket, hiszen enélkül nem lehetne dolgozni.

Eddigi szolgáltatásaim három célcsoportnak szóltak.

Egyrészt van a komplex cégfejlesztés, amit 15 fő felett foglalkoztató cégeknek javaslok, ahol már nem kérdés, hogy szervezetet kell építeni, hogy továbbra is tudjanak növekedni és hatékonyan működni.

Másrészt van a Vállalkozz Okosan! tréning, mely elsősorban a tanulni, fejlődni vágyó egyéni vállalkozóknak és mikrovállalkozások vezetőinek szól.

Harmadrészt pedig létrehoztam a Vállalkozói Időhatékonyság tréninget, amellyel cégmérettől függetlenül az idejüket minél hatékonyabban felhasználni kívánó vállalkozóknak, cégvezetőknek kívánok segítséget nyújtani.

Eddig, ha egy kisebb cég vezetője megkeresett, általában a tréning felé tereltem, mivel a komplex cégfejlesztés számára még drága és felesleges is lenne, hiszen nem tart még ott a vállalkozása, hogy megérje neki belevágni.

Azonban rá kellett jönnöm, hogy a tréning mellett nekik is szükségük van személyre szabott megoldásra. Igényük van rá, hogy egy külső szakértő szem ránézzen a cégükre és rávilágítson a fejlesztendő területekre. Sőt, ne csak rávilágítson, hanem mondja meg azt is, hogy mit csináljanak, hogy jobb legyen.

Ez a szempont vezérelt a CÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉS szolgáltatás létrehozásában.

Kidolgoztam egy közel negyven kérdésből álló felmérést, ami egy elsődleges képet ad a vállalkozásod, a szervezeted jelenlegi helyzetéről.

Ez kiegészül még egy személyes interjúval is, mivel szinte biztosan lesznek olyan pontok, amelyeket érdemes pontosítani, árnyalni, hogy még tisztább legyen a kép.

Az állapotfelmérés után kiértékelem a kapott információkat és kidolgozom a megoldási javaslataimat, melyeket nemcsak írásban adok át, hanem egy konzultáció keretében személyesen is átbeszéljük.

Fontos, hogy ne csak javaslatokat kapj, amelyekkel lehet, hogy egyedül nem tudsz mit kezdeni, hanem tudj kérdezni, kapj segítséget ahhoz is, hogyan indulj el az úton.

Mindezt megfizethető áron, ami töredéke egy komplex szervezetfejlesztési folyamatnak.

Bízom benne, hogy a Te vállalkozásod életében is segítséget jelent majd ez a szolgáltatás a további növekedés érdekében.

preloader image
Az oldal hamarosan betöltődik.
Call Now Button